FRI FRAGT VED KØB OVER 299 - LEVERING 1-2 DAGE - GRATIS RETURNERING

SWEATSHIRTS & HÆTTETRØJER

STØRRELSESGUIDE

Vi anbefaler at du køber tøj til børn efter barnets højde og gerne lidt for stort, så det kan bruges af barnet længere. Herunder kan du finde en guide til hvad størrelse du skal købe.

ALDER HØJDE BRYST TALJE
4 ÅR
104 CM
56 CM
51 CM
6 ÅR
116 CM
60 CM
51 CM
8 ÅR
128 CM
64 CM
58 CM
10 ÅR
140 CM
69 CM
62 CM
12 ÅR
152CM
75CM
66 CM
14 ÅR
164 CM
81 CM
70 CM

Sweatshirt joggingsæt i sort

DKK548

Joggingsæt med sweatshirt og sweatpants i sort. Køb som sæt og spar 100,-. Lavet i lækkert økologisk GOTS certificeret bomuld.

STØRRELSESGUIDE

SWEATSHIRT

SWEATPANTS

  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage
★ 30 dages gratis returnering

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Simurg Tasarim
Izmir, Tyrkiet

95% Økologisk bomuld
5% Elastan

Læs mere om partnerskaber her

Sweatshirt og sweatpants joggingsæt i grå melange. Lavet i blødt børstet isoli. Sweatshirt har et stort sort COOL print på brystet og grå rib cuffs. Bukserne har elastik og sorte snøre i taljen samt sidelommer. På låret sidder er stor sort A star logo print.

Joggingsættet er lavet i det blødeste økologiske bomuld i den bedst mulige kvalitet fra Tyrkiet. Bomulden er børstet på indersiden så den altid føles nænsom mod barnets hud og er nem at bevæge sig i.Lavet i lækkert økologisk GOTS certificeret bomuld.

Dette produkt er ansvarligt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
ETKO
LICENSE NO. 4184

Læs mere om bæredygtighed her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.