FRI FRAGT VED KØB OVER 299 - LEVERING 1-2 DAGE - GRATIS RETURNERING

Pink tote bag

DKK149

Super cool pink tote bag lavet af tykt og holdbart genanvendt bomuld. Tasken har et sort I AM ETHICOOL print på forsiden.

På lager

  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage
★ 30 dages gratis returnering

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Ant Textile Ltd.
Istanbul, Tyrkiet

100% Genanvendt bomuld

Læs mere om partnerskaber her

Fin lyserød tote bag i kraftigt genanvendt og meget holdbart bomuldslærred. Tasken har lange stropper så den kan hænge over skulderen og kan bruges af både børn og voksne. Tasken har et sort I AM ETHICOOL LOGO print på forsiden.

Tasken er super anvendelige som taske til brug i hverdagen, gymnastiktøj eller indkøb. Ved at bruge en mulepose i stedet for plastikposer, passer du godt på den planet vi skal give videre til vores børn.

Dette produkt er ansvarligt produceret af genanvendt bomuld certificeret af Global Recycle Standard. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
GLOBAL RECYCLED STANDARD
ID: 00021266

Læs mere om bæredygtighed her.

Varenummer (SKU): 2001.090.030.1110 Kategori: Tags: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.