FRI FRAGT VED KØB OVER 299 - LEVERING 1-2 DAGE - GRATIS RETURNERING

STRØMPER

STØRRELSESGUIDE

Vi anbefaler at du køber strømper til børn efter barnets skostørrelse og gerne lidt for store, så de kan bruges af barnet længere. Herunder kan du finde en guide til hvad størrelse du skal købe.

ALDER SKOSTØRRELSE STRØMPESTØRRELSE
4 -6 ÅR
26-30
26-30
8 -10 ÅR
31-34
31-34
12 -14 ÅR
35-38
35-38

2 par rosa strømper

DKK59

2 par strømper i rosafarvet med sort A Star logo på siden af strømpen. Lavet i blødt og lækkert økologisk GOTS certificeret bomuld.

STØRRELSESGUIDE
Ryd
  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage
★ 30 dages gratis returnering

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Eligül
Istanbul, Tyrkiet

78% Økologisk bomuld
21% Polyamide
1% Elastan

Læs mere om partnerskaber her

Super lækre børnestrømper i en smuk rosa farve med et stort sort A Star logo på ydersiden af strømpen. Vores strømper er produceret i Tyrkiet i den bedste mulige kvalitet, lavet i blødt og lækkert økologisk GOTS certificeret bomuld. Der er 2 par strømper med i pakken.

Strømper til børn lavet i økologisk bomuld har en lang holdbarhed pga. den høje kvalitet i bomuldens fibre. Samtidig er strømperne ekstra bløde og behagelige at have på. Hvis du ikke før har investeret i strømper til dit barn lavet i økologisk bomuld kan vi virkelig anbefale du prøver det. Husk at følg vores vaskeanvisninger for økologisk bomuld, så holder vores strømper til børn endnu længere.

Dette produkt er ansvarligt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
CONTROL UNION
LICENSE NO. 820947

Læs mere om bæredygtighed her.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.