Psst... Skriv dig op til vores nyhedsbrev og spar 10%

T-SHIRT

STØRRELSESGUIDE

Vi anbefaler at du køber tøj til børn lidt for stort, så det kan bruges af barnet længere. Herunder kan du finde en guide til hvad størrelse du skal købe. Du kan bruge barnets alder, mål eller højde. Husk at du har 30 dages returret, hvis du ønsker at ændre størrelsen.

ALDER HØJDE BRYST TALJE
4 ÅR
104 CM
56 CM
51 CM
6 ÅR
116 CM
60 CM
51 CM
8 ÅR
128 CM
64 CM
58 CM
10 ÅR
140 CM
69 CM
62 CM
12 ÅR
152CM
75CM
66 CM
14 ÅR
164 CM
81 CM
70 CM

Pink t-shirt cute

DKK199

T-shirt i den fineste lyserøde farve med sort Cute print. Lavet i blødt og lækkert økologisk GOTS certificeret bomuldsjersey.

STØRRELSESGUIDE
Ryd
  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

Læs mere om levering her.

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Simurg Tasarim
Izmir, Tyrkiet

95% Økologisk bomuld
5% Elastan

Læs mere om partnerskaber her

Super fin t-shirt i en smuk smal silhouet der er funktionel og behagelig. T-shirt har rund hals og lidt ekstra længde. T-shirten har et stort sort CUTE print på brystet. Lavet i den blødeste og bedste bomuldsjersey kvalitet fra de bedste bomuldsmarker i Tyrkiet.

Alle vores t-shirts er lavet i GOTS certificerede økologiske bomuld i en super høj og meget holdbar kvalitet der holder længe og kan gå i arv fra barn til barn.

Dette produkt er ansvarligt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
ETKO
LICENSE NO. 4184

Læs mere om bæredygtighed her.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.