FRI FRAGT VED KØB OVER 299 - LEVERING 1-2 DAGE - GRATIS RETURNERING

Schrunchie 3 pak

DKK129

Schrunchies i GOTS certificeret økologisk bomuld. Lavet af overskudsrester fra vores andre bomuldsproduktioner. Pakken indeholder 3 stk i sort, pink og grå melange.

På lager

  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage
★ 30 dages gratis returnering

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Simurg Tasarim
Izmir, Tyrkiet

95% Økologisk bomuld
5% Elastan

Læs mere om partnerskaber her

Denne pakke indeholder 3 schrunchies i sort, grå og pink. Vores schrunchie er en super fin hårelastik til børn som kan bruges hver dag. De 3 schrunchies i pakken er lavet af resterne fra vores tøjproduktion så vi får brugt vores bomulds rester optimalt.

Stofresterne der er brugt er fra vores bløde økologiske børstede isoli bomuld som vi bruger til b.la. hættetrøjer og sweatshirts. Produceret i Tyrkiet i den højeste kvalitet i GOTS certificeret bomuld.

Dette produkt er ansvarligt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
ETKO
LICENSE NO. 4184

Læs mere om bæredygtighed her.

Varenummer (SKU): 2001.091.019.0000 Kategorier: , Tags: , , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.