FRI FRAGT VED KØB OVER 299 - LEVERING 1-2 DAGE - GRATIS RETURNERING

Sort hættetrøje

DKK399

Sort hættetrøje i super blødt børstet isoli med hvidt logo print. Lavet i lækkert økologisk GOTS certificeret bomuld.

Ryd
  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage
★ 30 dages gratis returnering

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Simurg Tasarim
Izmir, Tyrkiet

95% Økologisk bomuld
5% Elastan

Læs mere om partnerskaber her

Super cool hættetrøje med et hvidt logo print på brystet og rib cuffs. Hættetrøjen har sorte snøre i hætten og en lomme på maven. Hættetrøjen er lavet i det blødeste lyserøde økologiske bomuld i den bedst mulige kvalitet fra Tyrkiet. Bomulden er børstet på indersiden så den altid føles nænsom mod barnets hud og er nem at bevæge sig i.

Alle vores hættetrøjer kan bruges hele året og passer både til drenge og piger. Pasformen er rummelig og almindelig i størrelsen. Husk at følg vores vaskeanvisninger for økologisk bomuld, så holder sweatshirten endnu længere og kan gives videre til næste generation.

Dette produkt er ansvarligt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
ETKO
LICENSE NO. 4184

Læs mere om bæredygtighed her.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.