FRI FRAGT VED KØB OVER 299 - LEVERING 1-2 DAGE - GRATIS RETURNERING

BUKSER & LEGGINGS-

STØRRELSESGUIDE

Vi anbefaler at du køber tøj til børn efter barnets højde og gerne lidt for stort, så det kan bruges af barnet længere. Herunder kan du finde en guide til hvad størrelse du skal købe.

ALDER HØJDE TALJE HOFTE
4 ÅR
104 CM
51 CM
63 CM
6 ÅR
116 CM
55 CM
67 CM
8 ÅR
128 CM
58 CM
52 CM
10 ÅR
140 CM
62 CM
73 CM
12 ÅR
152CM
66 CM
79 CM
14 ÅR
164 CM
70 CM
85 CM

Pink sweatpants

DKK349

Sweatpants i den fineste lyserøde farve med sort A Star print. Lavet i blødt og lækkert økologisk GOTS certificeret børstet isoli.

STØRRELSESGUIDE
Ryd
  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage
★ 30 dages gratis returnering

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Simurg Tasarim
Izmir, Tyrkiet

95% Økologisk bomuld
5% Elastan

Læs mere om partnerskaber her

Sweatpants i sort med et stort hvidt logo print på benet. Bukserne har elastik og et sort snørebånd i talen. Bukserne har sorte rib cuffs og sidelommer. Lavet i en smuk smal silhouet med lidt ekstra længde i benene der sikrer at de kan bruges af barnet længe.Vores sweatpants er lavet med fokus på simplicitet og funktionalitet i et bevægeligt og holdbart design.

Vores sweatpants er produceret i GOTS certificeret bomuld der er børstet på indersiden og giver ultra god komfort for barnet. Den økologiske bomuld er af højeste kvalitet der holder længe så produkterne kan gives videre til det næste barn eller genbrug.

Dette produkt er ansvarligt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
ETKO
LICENSE NO. 4184

Læs mere om bæredygtighed her.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.