Psst... Skriv dig op til vores nyhedsbrev og spar 10%

Hoodie joggingsæt i grå

DKK699

Joggingsæt med hættetrøje og sweatpants i grå melange. Køb som sæt og spar 49,-. Lavet i lækkert økologisk GOTS certificeret bomuld.

HÆTTETRØJE

SWEATPANTS

  

★ Gratis fragt ved køb over 299 DKK
★ Levering  1-2 dage

GLS pakkeshop 35 kr
GLS erhverv 35 kr
GLS hjemmelevering 49 kr

Læs mere om levering her.

 

Vi anbefaler at vores produkter aldrig vaskes over 30°. Hermed forlænges produktets levetid og du reducerer miljøbelastningen. Alle vores produkter er fri for skadelige kemikalier og du behøver derfor ikke vaske tøjet før brug. Giv altid tøjet videre til et andet barn eller genbrug, når dit barn ikke kan passe det mere.

Ansvarligt produceret af;
★ Simurg Tasarim
Izmir, Tyrkiet

95% Økologisk bomuld
5% Elastan

Læs mere om partnerskaber her

Hættetrøje og sweatpants joggingsæt i grå melange. Lavet i blødt børstet isoli med sort I AM ETHICOOL print. Hættetrøjen har sorte snøre i hætten og en lomme på maven. Bukserne har elastik og sorte snøre i taljen og sidelommer. På låret sidder er stor sort A star logo print.

Joggingsættet er lavet i det blødeste økologiske bomuld i den bedst mulige kvalitet fra Tyrkiet. Bomulden er børstet på indersiden så den altid føles nænsom mod barnets hud og er nem at bevæge sig i.Lavet i lækkert økologisk GOTS certificeret bomuld.

Dette produkt er ansvarligt produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen sikrer at produktet fremstilles på en bæredygtig og socialt ansvarlig måde med respekt for natur, mennesker og miljø. 🖤

Certificeret af:
ETKO
LICENSE NO. 4184

Læs mere om bæredygtighed her.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.