RETURNERING

Alle køb foretaget på newgenerals.com kan returneres indenfor 30 dage fra den dag du modtager varen eller den er leveret i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hello@newgenerals.com eller benytte standard fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Husk også at gemme kvitteringen for din afsendelse. Indtil pakken når frem til vores kundeservice er den dit ansvar. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan enten vælge at kontakte vores kundeservice for at bestille et fragtlabel, eller sende pakken på anden vis. Fragten er gratis hvis du bestiller et fragtlabel hos vores kundeservice. Bemærk, at det er dig der bærer risikoen ved returforsendelsen. Du kan kontakte kundeservice på hello@newgenerals.com eller på telefon + 45 53654300.

Vi printer ikke unødvendigt og du modtager derfor ikke en returseddel i din forsendelse. Du kan enten vælge at udfylde returformularen herunder eller du kontakte vores kundeservice på hello@newgenerals.com. Bemærk at vi kun sender returlabels til pakker der returneres fra en adresse i Danmark.

Varens stand, når du sender den retur.
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

New Generals ApS C/O Bambustøj.dk
Islevdalsvej 146
2610 Rødovre
hello@newgenerals.com
+45 53654300

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan læse mere om vores retur i vore handelsbetingelser her

FORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Newgenerals.com
Gamel Kongevej 178, 2th
1850 Frederiksberg
hello@newgenerals.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Dit ordrenummer finder du på din ordrebekræftelse modtaget på den email du brugte da du købte varen. Når du sender dit ordrenummer kan vi identificere din ordre og automatisk finde oplysninger om hvornår du købte varen og hvornår du har modtaget den.

#IAMETHICOOL

Updating…
  • Ingen varer i kurven.