FRI FRAGT VED KØB OVER 499 ★

RETURNERING

Det er gratis at returnere en eller flere varer købt hos New Generals, og du har 30 dages fuld returret.

For at returnere en vare skal du gå til vores online returportal, hvor du kan bestille en returseddel og et fragtlabel du selv skal printe. Vi printer ikke unødvendigt og derfor er der ikke automatisk vedlagt retursedel og fragtlabel i din pakke.  Brug gerne samme forsendelsespose som du modtog varen i, den har ekstra tape til brug ved returnering. Når varen er klar skal du aflevere den hos en GLS pakkehop. Din returnering er kun gratis når du anvender vores returrlabel og sender med GLS.

Husk at få en kvittering hos GLS for din returnering. Pakken er dit ansvar indtil vi har modtaget den.

Du kan også vælge at returnere dine varer i vores butik på Frederiksberg.

New Generals Butik & studio
Vesterbrogade 206
1800 Frederiksberg
Åbningstider:
Mandag: 12.00 – 17.30
Tirsdag: 12.00 – 17.30
Onsdag: 12.00 – 17.30
Torsdag: 12.00 – 17.30
Fredag: 12.00 – 17.30
Lørdag: 10.00 – 16.00
Søndag: Lukket

Varens stand, når du sender den retur.
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du returnerer dit køb, får du dine penge tilbage, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din pakke, afhængig af din kortudbyder.

Du kan læse mere om vores retur i vore handelsbetingelser her

#IAMETHICOOL

Updating…
  • Ingen varer i kurven.