FRI FRAGT VED KØB OVER 499 ★

TRANSPARENS

Vi arbejder løbende på at optimere og rette vores handlinger mod en endnu mere bæredygtig forretningsmodel, baseret på ansvar for planeten og mennesker. Det sætter store krav til valget af de mennesker og virksomheder vi samarbejder med. Alene kan vi ikke gøre så meget, men sammen kan vi gøre rigtig meget. For at sikre succes og implementering af vores bæredygtige mål, vælger vi derfor omhyggeligt partnere der deler de samme værdier, og aktivt arbejder for at forbedre og ændre tekstilindustrien til en ansvarlig teamspiller i den globale bæredygtige transformation.

Vi samarbejder med vores leverandører som partnere i et gensidigt, respektfuldt og ligeværdigt forhold, som gavner begge parter. Vi er afhængige af vores leverandørers ansvarlige og innovative handlinger for at sikre og støtte vores egne mål, rettet mod konstant at være i stand til at gennemføre nye og forbedrede bæredygtige initiativer. Derfor arbejder vi med partnere der er dygtigere end os, og som kan rådgive os om de nyeste, mest hensigtsmæssige og miljørigtige valg.

Alle vores samarbejdspartnere bliver certificeret og kontrolleret af de største uafhængige kontrolenheder i verden, hvilket sikrer, at hele forsyningskæden understøttes af høje sociale og produktionsrelaterede standarder. Det er altså aldrig kun vores produkter der er kontrollerede, men hele processen fra frø til forbruger og alle de enheder og mennesker der bliver berørt i værdikæden.  

SIMURG TASARIM TEKSTIL LTD.

IZMIR, TYRKIET

Simurg Tasarım Tekstil Ltd. er en familievirksomhed grundlagt af Mukadder Ozden. Virksomheden er eksperter inden for økologisk produktion og har arbejdet med økologiske og bæredygtige tekstiler siden 1994. Virksomheden er medlem af Aegean Industrial Commerce, Aegean Trade Commerce, Exporters Union og Aegean Clothing Mfgs Association.

Simurg Tasarım Tekstil Ltd. arbejder med retfærdighed og åben kommunikation gennem hele forsyningskæden. Udover at arbejde med bæredygtige produktionsløsninger (GOTS 6.0 and OCS 3.0) har virksomheden en streng politik om grundlæggende menneskerettigheder som feks. Intet børnearbejde, intet tvangsarbejde, mindsteløn regler, sociale ydelser, sikkert og retfærdigt arbejdsmiljø og ingen forskelsbehandling.

CERTIFICERINGER:

GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)
ID: ETKO 4184

ORGANIC CONTENT STANDARD
ID: ETKO 4184

ELIGÜL

ISTANBUL, TYRKIET

Eligül blev grundlagt af Erhan Eligül i 1984 som en lille strømpeemballage værksted. Fire år senere, med købet af en strikkemaskine, trådte Eligül ind i tekstil produktion med speciale i produktion af strømper. Eligül vækstede gennem sin tilstedeværelse på Grand Bazaar Market i Istanbul og udvidede hurtigt internationalt. I dag rummer Eligüls fabrik en årlig produktionskapacitet på 25 millioner par strømper.

Eligül er en social ansvarlig og bæredygtig virksomhed med en imponerende række globale kontrol certifikater. Virksomheden arbejder for at sikre at arbejdsforhold, lønninger og leverandørrelationer,  lever op til en meget høj standard indenfor bæredygtig produktion gennem hele forsyningskæden, og er certificeret af alle de større certificerings enheder indenfor social og produktionsrelateret bæredygtighed.

CERTIFICERINGER:

GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)
ID: CONTROL UNION 820947

GLOBAL RECYCLED STANDARD
ID: 00021291

BETTER COTTON INITIATIVE
ID: 1006324-1

OEKO-TEX
ID: 09.HTR.72169

ISO
ID: 14001

FSC
ID: TT-COC-007289

HIGG INDEX
ID: 5a4b8f6c74ac620dfb89d310

ANT TEKSTILE LTD

ISTANBUL, TYRKIET

ANT Textile Ltd. er en global design-, udviklings- og produktionsvirksomhed, der har specialiseret sig i at levere produkter af højeste kvalitet til sine kunder over hele verden. ANT Textile er medlem af Sedex, en global organisation der hjælper med at forbedre arbejdsvilkårene i globale forsyningskæder gennem praktiske værktøjer til bla. hvordan en producent kan sikre en etisk arbejdspraksis, hvordan råvarer indkøbes bæredygtigt samt miljøpåvirkningen i fremstillingsprocesserne på fabrikkerne.

Virksomhedens hovedmål er at imødekomme nutidens behov uden at risikere de kommende generationer. Derfor overvåges både produktionen og den sociale bæredygtighed nøje gennem alle produktionsfaser, lige fra materialernes oprindelse til slutproduktet. Brug af økologiske, genanvendte og bæredygtige tekstiler samt minimering af de nødvendige produktions ressourcer og affald, er kun nogle af hovedpunkterne i virksomhedens omfattende bæredygtighedspolitik.

CERTIFICERINGER:

GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD (GOTS)
ID: CONTROL UNION 1015973

GLOBAL RECYCLED STANDARD
ID: 00021266

RECYCLED CLAIM STANDARD
ID: 00004374

ORGANIC CONTENT STANDARD
ID: 00004375

OEKO-TEX
ID: 04.T.3656 + 15.HTR.58061

ISO
ID: 9001 + 14001

Updating…
  • Ingen varer i kurven.