Returnering

Alle køb foretaget på newgenerals.com kan returneres indenfor 30 dage fra den dag du modtager varen eller den er leveret i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Returneringer fra en adresse i Danmark er gratis og du kan bestille en returforsendelse gennem vores returportal

Returneringer fra adresser udenfor Danmark betales og arrangeres af kunden.

Husk at gemme kvitteringen for din afsendelse. Indtil pakken når frem til vores kundeservice er den dit ansvar, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Bemærk, at det er dig der bærer risikoen ved returforsendelsen. Du kan kontakte kundeservice på hello@newgenerals.com eller på telefon + 45 53654300.

OMBYTNING:
Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller lignende skal du kontakte vores kundeservice på hello@newgenerals.com. Kunder bosat i Danmark får gratis fragt på ombytninger. Returnerer du varer fra en adresse derfor Danmark skal du selv betale fragten.


VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget varen retur. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. 

Du kan også vælge at returnere/ombytte dine varer i vores butik på Frederiksberg.

New Generals Butik & studio
Vesterbrogade 206
1800 Frederiksberg
Denmark

Se butikkens åbningstider her: