NEW GENERALS PRODUKTER ER DESIGNET OG PRODUCERET TIL AT HOLDE GENNEM FLERE GENERATIONER. EN AF FORDELENE VED AT BRUGE ØKOLOGISK BOMULD ER AT FIBRENE ER LÆNGERE OG DERFOR ER PRODUKTET LANGT MERE SLIDSTÆRKT END KONVENTIONELT BOMULD.

Make it last

Make it last

Alle New Generals produkter er lavet i en meget høj kvalitet og er designet og produceret til at vare længe og bruges i flere generationer. Derfor kan du returnere dit brugte New generals tøj, uanset hvornår og hvor det er købt. Når vi modtager varen sørger vi for at gøre den klar til videresalg hvis muligt. Det betyder vi vasker og reparerer produktet, eller laver det om til noget andet. Kan produktet ikke bruges sørger vi for det kommer videre til tekstil genbrug.

Som tak for at du bidrager til at vi kan re-cirkulere New Generals produkter, sender vi en rabatkode på 20% du kan bruge i vores webshop eller i vores butik på Frederiksberg.

Sådan gør du
1. UDFYLD FORMULAREN
2. SEND TØJET TIL OS
3. VI SENDER DIG EN 20% RABATKODE PÅ EMAIL

Tøjet skal sendes til:
New Generals
Vesterbrogade 206
1800 Frederiksberg
shop@newgenerals.com

Du kan også vælge at indlevere det personligt i butikken og indløse din rabat med det samme.

New Generals hættetrøje i økologisk bomuld

Betingelser

Det er vigtigt at du udfylder formularen inden du sender så vi ved at pakken er på vej. Fragten skal du selv betale. Når vi modtager de indsendte New Generals produkter, sender vi dig en 20% rabatkode til webshoppen på newgenerals.com. Bemærk er der kan gå op til 2 dage efter vi har modtaget pakken før du modtager din kode. Rabatkoden kan bruges én gang og kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller tilbud. Rabatkoden udløber automatisk 3 måneder efter du har modtaget den på email.

Du returnerer produkterne på eget ansvar og New Generals er ikke ansvarlig for om produktet når frem. Vi anbefaler derfor du sender pakken med trackingnummer.