FRI FRAGT VED KØB OVER 499 ★

HANDELSBETINGELSER

newgenerals.com ejes og administreres af:

New Generals ApS
Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg
Cvr: 41402830
hello@newgenerals.com
+45 53654300

Henvendelser vedrørende ordrer eller websitet generelt skal rettes til vores kundeservice på hello@newgenerals.com. Når du gennemfører et køb på newgenerals.com, accepterer du automatisk vores vilkår og betingelser. Vores vilkår & betingelser kan blive opdateret og derfor skal du altid godkende disse hver gang du handler hos os. De betingelser du godkender ved dit køb er gældende for den pågældende handel.

Vi modtager betaling med Visa-dankort, Visa, Visa electron, Mastercard og Mobilepay. Vi tager ikke kortgebyrer. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er inkl. moms. Newgenerals.com bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med ssl (secure socket layer). Det betyder at andre ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERINGSBETINGELSER:
Dine varer leveres til den adresse der angives ved bestillingen. Vi leverer til privat- og virksomhedsadresser samt GLS pakkebokse. Vi leverer mandag til fredag. Tidspunktet for levering afhænger af GLS og hvilken adresse der leveres til. Du kan til enhver tid spore din pakke. Har du valgt levering på din adresse og er din pakke forsøgt leveret forgæves, skal du afhente den i en pakkeboks.

Fragtpriser:

Du får gratis fragt til levering i en pakkeshop, hvis du køber for mere end 499 kr.

GLS pakkeshop – Hent selv i nærmeste pakkeshop.
35 DKK

GLS Erhverv – Levering til erhvervsadresse.
35 DKK

GLS – Levering til privat adresse.
49 DKK

Leveringstiden er indenfor 2 hverdage fra vi har modtaget din ordre. Vælger du at få leveret varen til din hjemmeadresse skal du være opmærksom på at i tilfælde af du ikke er hjemme, vil GLS aflevere din pakke til nærmeste pakkeshop, hvor du kan afhente pakken dagen efter. Du får besked om hvor og hvornår pakken kan afhentes via den email og det mobiltelefonnummer du brugte da du bestilte varen.

FORTRYDELSESRET:
Alle køb foretaget på newgenerals.com kan gratis returneres indenfor 30 dage fra den dag du modtager varen eller den er leveret i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.  Du fortryder dit køb ved at bestille en returforsendelse gennem vores returportal.  Husk at gemme kvitteringen for din afsendelse. Indtil pakken når frem til vores kundeservice er den dit ansvar, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Det er gratis at sende en pakke retur indenfor fristen hvis du bestiller et pakkelabel gennem vores returportal. Bemærk, at det er dig der bærer risikoen ved returforsendelsen. Du kan kontakte kundeservice på hello@newgenerals.com eller på telefon + 45 53654300.

Varens stand, når du sender den retur.
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget varen retur. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.


REKLAMATIONSRET:

Du har 2 års reklamationsret på alle køb foretaget på newgenerals.com fra den dag du modtager varen. Ved reklamationer skal du altid kontakte kundeservice med beskrivelse af din reklamation på hello@newgenerals.com. Hvis din reklamation er berettiget, kan du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, får du en ny vare eller pengene tilbage. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når du har kontaktet kundeservice med en reklamation får du tilsendt er et gratis returlabel på email

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du vil klage over en vare du har købt hos os eller anden form for klage relateret til New Generals. Du kan kontakte kundeservice på hello@newgenerals.com eller på telefon +45 53654300.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: ec.europa.eu/odr.


MANGELFULD ELLER DEFEKT LEVERING:

Hvis din levering er mangelfuld, eller du har modtaget de forkerte varer, bedes du kontakte vores kundeservice på hello@newgenerals.com. Mangelfulde eller forkerte varer kan retuneres og du får refunderet købsprisen eller vi sender dig en ny vare. Fragten for returneringen er gratis. Vi forbeholder os retten til at afvise reklamationer, der ikke er håndteret hensigtsmæssigt.

OPHAVSRET:
Samtligt indhold på newgenerals.com tilhører New Generals ApS eller vores leverandører, og må ikke kopieres eller videregives, distribueres, modificeres eller reproduceres. dette gælder både tekst, billeder, logoer og kildekode. Alt indhold på sitet er beskyttet af Dansk ophavsretslov og de gældende internationale regler.


PERSONDATAPOLITIK:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og email. Vi registrerer kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Oplysningerne videregives ikke til andre. 

Personoplysningerne registreres hos New Generals ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  Den dataansvarlige på newgenerals.com er CEO Majbrit Weidemann. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på hello@newgenerals.com.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.12.2021

#IAMETHICOOL

Updating…
  • Ingen varer i kurven.