FRI FRAGT VED KØB OVER 499 ★

KLIMANEUTRALE HANDLINGER

Vi anerkender at det at være en aktør i salg af tekstiler, automatisk gør os til en del af den globale negative indvirkning industrien har på miljøet. Vi arbejder derfor hele tiden på at finde løsninger der kan bruges i vores egen rolle i den bæredygtige transformation, som er nødvendig for den globale tekstil industri, og som kan være med til at bane vejen for nye forretningsmodeller der både er økonomisk, socialt og miljømæssigt forsvarlige.

Vi arbejder altid på at alle vores handlinger bliver udført med så lidt miljøpåvirkning som muligt. Selvom vi producerer udelukkende i GOTS certificeret bomuld der bruger 94% mindre CO2 end konventionel bomuld, efterlader vi altid et CO2 -fodaftryk når vi producerer og transporterer vores produkter. Derfor beregner vi vores CO2 -påvirkning for hvert produkt vi producerer og modregner den tilsvarende mængde CO2 gennem den Engelske NGO Treesisters, der gennem social forandring og genplantning bekæmper klimaændringer.

Treesisters - klimaneutral mode

TREESISTERS

Gennem enkeltpersoner og virksomheder, der hver måned giver tilbage til naturen, har TreeSisters hidtil finansieret plantning af over 19 millioner træer på 12 lokationer i Brasilien, Borneo, Cameroun, Indien, Kenya, Mozambique, Madagaskar, Nepal og Vestpapua.

Treesisters finansierer en mangfoldig portefølje af tropiske skovrejsningsprojekter, der er etiske, samfundsstyrede, udvider naturligt skovdække og har til formål at undgå yderligere skovrydning. Deres projekter støtter lokalsamfund og forbedrer levebrødet, beskytter kritisk truede arter og fokuserer på kønsparitet og kvinders deltagelse. Det er en direkte og målbar måde at genoprette og afbøde klimaændringer på. Treesisters tilskynder aktivt til det kulturelle skift, der kræves for at vokse fra en forbruger til en genoprettende kultur. Organisationen tilskynder til feminint lederskab ved at levere ressourcer, oplevelser og fællesskaber, der inspirerer til personlig og kollektiv handling på vegne af klimaet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.