FRI FRAGT VED KØB OVER 499 ★

FAQ

Hvis du bor i Danmark får du automatisk gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK.

Fragtpriser i Danmark:
GLS pakkeshop: 35 DKK
GLS levering til erhverv: 35 DKK
GLS hjemmelevering: 49 DKK

I de fleste tilfælde bliver ordre der er bekræftet inden kl 14 Dansk tid, afsendt samme dag.

Pakker til adresser i Danmark bliver leveret indenfor 1-2 hverdage.

Du kan annullere/ændre din ordre ved at kontakte kundeservice, hvis ordren endnu ikke er bekræftet. Efter din ordre er bekræftet er den pakket og kan desværre ikke annulleres eller ændres. Husk du har 30 dages gratis returret og kan også vælge ikke at afhente pakken i pakkeshoppen, så sends den automatisk retur til os.

Når din ordre er bekræftet bliver den pakket og lagt klar til afsendelse. Du modtager herefter en e-mail og en sms med et link hvor du kan spore din pakke. Bemærk at der muligvis kan gå lidt tid fra varen er afsendt, til transportøren har aktiveret sporingen af pakken og at linket derfor ikke altid virker med det samme.

Hvis du vil ombytte en vare til en anden, skal du gå ind på websitet og lægge en ny ordre på den vare du ønsker at bytte til. Herefter skal du udfylde vores returformular og sende den købte vare retur. Læs mere om returnering her.

Ja, hvis varen er ubrugt og i original emballage og med hangtags på. Læs mere under returnering.

Vores kundeservice behandler din returforsendelse så hurtigt det er muligt. Opfylder varen betingelserne for returnering vil pengene blive sat ind på det betalingsmiddel du brugte da du købte varen. Der kan gå op til 2 uger før du modtager pengene retur, afhængig af din bank eller kortudsteder.

Vi sender i øjeblikket kun til adresser i Danmark.

Under hvert produkt kan du se en størrelsesguide der passer til det enkelte produkt. Du kan også kontakte vores kundeservice hvis du har brug for hjælp.

Hvis du modtager en forkert vare skal du kontakte vores kundeservice der vil sørge for at ombytte din vare uden omkostninger for dig.

#IAMETHICOOL

Updating…
  • Ingen varer i kurven.