FRI FRAGT VED KØB OVER 499 ★

★ BÆREDYGTIGT BØRNETØJ

Bæredygtighed er et af de vigtigste elementer i New Generals værdigrundlag, og skal manifesteres gennem bevidste handlinger og forpligtelser både socialt, miljømæssigt og økonomisk. Med ordet bæredygtighed mener vi implementering af vores værdier i hele vores værdikæde fra bomuldsmarkerne, fremstilling, pakning, transport, produkternes levetid og i vores daglige og økonomiske drift.

Vi anerkender at det at være en aktør i salg af tekstiler, automatisk gør os til en del af den globale negative indvirkning industrien har på miljøet. Vi arbejder derfor hele tiden på at finde løsninger der kan bruges i vores egen rolle i den bæredygtige transformation, som er nødvendig for den globale tekstil industri, og som kan være med til at bane vejen for nye forretningsmodeller der både er økonomisk, socialt og miljømæssigt forsvarlige.

Vi tror på at tøj der er produceret til at holde længe og kan bruges gennem flere generationer, kan inspirere forbrugeren til at købe bedre kvalitet og dermed reducere unødvendigt overforbrug. Derfor designer vi ikke i sæsoner der ubegrundet reducerer produktets værdi, men fokuserer på langtidsholdbare løsninger gennem hele design og produktionskæden. Vi sælger kun direkte til forbrugeren så vi forhindrer vores produkter i at blive en del af et uetisk og uhensigtsmæssigt salgssystem hvor produkterne kortvarigt hyldes for deres nyhedsværdi fremfor design, kvalitet og etik.

Vores designs er altid en blanding af sport, komfort og stil med slanke silhuetter og finurlige detaljer. Vi designer ikke specifikt til køn og alle vores designs kan bruges af både piger og drenge. Vi tror på at det skal være barnets eget valg hvilken farve tøj de vil have på, uden et forhåndsbestemt label på køn, stil og udtryk.

New Generals er ethical + cool. Vi kalder det ethicool.

★ BÆREDYGTIGT MANIFEST

VI ARBEJDER HVER DAG PÅ AT FORBEDRE OS OG TAGE ANSVAR FOR VORES EGNE HANDLINGER, SÅ VI BLIVER BEDRE TIL AT HJÆLPE ANDRE.

VI LAVER PRODUKTER I DEN HØJEST MULIGE KVALITET SÅ VI KAN SIKRE AT PRODUKTETS LEVETID ER LANG, OG KAN BRUGES AF FLERE GENERATIONER.

VI LAVER ALDRIG PRODUKTER BEGRÆNSET TIL SPECIFIKKE SÆSONER. VI TROR PÅ AT GODT DESIGN I GOD KVALITET KAN BRUGES PÅ TVÆRS AF SÆSONER, OG DERFOR FORRINGER VI ALDRIG PRODUKTETS LEVETID GENNEM TIDSBEGRÆNSEDE SÆSONVARER.

VI MÅLER VORES EGEN INDVIRKNING PÅ MILJØET, SÅ VI KONSTANT KAN ARBEJDE PÅ AT REDUCERE VORES NEGATIVE PÅVIRKNING PÅ PLANETEN OG DE MENNESKER OG DYR DER BOR HER NU, OG I FREMTIDEN.

VI ARBEJDER KUN MED LEVERANDØRER OG PARTNERE DER HAR DE SAMME MENNESKELIGE VÆRDIER SOM OS, SÅ VI SAMMEN KAN ARBEJDE PÅ AT INSPIRERE ANDRE TIL AT GØRE EN FORSKEL.

VI PRODUCERER ALDRIG VARER DER INDEHOLDER NOGEN FORM FOR SKADELIGE KEMIKALIER ELLER GENETISK MODIFICEREDE ORGANISMER (GMO). 

VI ANERKENDER AT VI IKKE ER EKSPERTER I BÆREDYGTIGHED OG DERFOR FORPLIGTER VI OS TIL HELE TIDEN AT UDDANNE OS, LYTTE TIL FORSKININGEN OG FØLGE ANVISNINGERNE FRA DEM DER VED MERE END OS. 

#IAMETHICOOL

Updating…
  • Ingen varer i kurven.