New Generals bæredygtigt børnetøj
NÅR DU KØBER PRODUKTER FRA NEW GENERALS BIDRAGER DU AKTIVT TIL GENOPBYGNINGEN AF TROPISKE SKOVE DER ER AFGØRENDE FOR VORES KLIMAS FREMTID.
New Generals hættetrøje i økologisk bomuld

New Generals er en formålsdrevet virksomhed og VI ANERKENDER AT DET AT VÆRE EN AKTØR I SALG AF TEKSTILER, AUTOMATISK GØR OS TIL EN DEL AF DEN GLOBALE NEGATIVE INDVIRKNING INDUSTRIEN HAR PÅ MILJØET. VI ARBEJDER DERFOR HELE TIDEN PÅ AT FINDE LØSNINGER DER KAN BRUGES I VORES EGEN ROLLE I DEN BÆREDYGTIGE TRANSFORMATION, SOM ER NØDVENDIG FOR DEN GLOBALE TEKSTIL INDUSTRI.

New Generals joggingsæt i økologisk bomuld

Make it last

ALLE NEW GENERALS PRODUKTER ER LAVET I EN MEGET HØJ KVALITET OG ER DESIGNET OG PRODUCERET TIL AT VARE LÆNGE OG BRUGES I FLERE GENERATIONER. DERFOR KAN DU RETURNERE DIT BRUGTE NEW GENERALS TØJ, UANSET HVORNÅR OG HVOR DET ER KØBT. NÅR VI MODTAGER VAREN SØRGER VI FOR AT GØRE DEN KLAR TIL VIDERESALG HVIS MULIGT. DET BETYDER VI VASKER OG REPARERER PRODUKTET, ELLER LAVER DET OM TIL NOGET ANDET. KAN PRODUKTET IKKE BRUGES SØRGER VI FOR DET KOMMER VIDERE TIL TEKSTIL GENBRUG.

SOM TAK FOR AT DU BIDRAGER TIL AT VI KAN RE-CIRKULERE NEW GENERALS PRODUKTER, SENDER VI EN RABATKODE PÅ 20% DU KAN BRUGE I VORES WEBSHOP ELLER I VORES BUTIK PÅ FREDERIKSBERG